Egészségnap a Dél-Pesti Kórházban

A Pesterzsébeti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum 2. alkalommal vett részt idén a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházban 2019. október 12-én megrendezésre kerülő Egészségnapon.
A KEF szemlélete az egészség megőrzésére, egészség-tudatos magatartás kialakítására, a negatív minták elutasítására, a már kialakult kábítószer-fogyasztás ártalmainak csökkentésére, további súlyosbodásának megelőzésére irányul. Erre próbálta felhívni a rendezvényre ellátogatók figyelmét a tanácsadói sátorban. Standjuknál többet is megtudhattak a szerveződésről, megismerhették kerületi munkájukat.

A játékos kedvűek érdekes, a témához kapcsolódó totót is kitölthettek különböző ajándékokért cserébe. Emellett Hamar János, addiktológiai konzultáns szakember is várta az érdeklődőket, akihez konkrét kérdésekkel is fordulhattak szenvedélybetegséggel, elsősorban kábítószerfüggőséggel kapcsolatban.

Addiktológiai tanácsadás

Segítségre van szüksége? Munkatársunk előzetes időpont egyeztetés alapján (kef@kef20.hu vagy +36-20/388-9781) elérhető személyes találkozással, telefonon vagy az alábbi gomb megnyomása után egy privát chat szobában.

Tanácsadás

Amennyiben levélben tenné fel függőségekkel kapcsolatos kérdését, a tanacsadas@kef20.hu e-mail címre írhatja meg.

Bejelentkezés

© 2018 Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma