Világnapi demonstráció

Az ENSZ Kábítószer-ellenes világnapja alkalmából 2018. június 26-án 14-18 óráig demonstrációt tartott a Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma a „Kosutiban”.

A demonstráció célja a lakosság tájékoztatása, figyelemfelhívás, érzékenyítés a témával kapcsolatban. A demonstráció résztvevői a személyes beszélgetések mellett szórólapokon tájékoztatták a lakosságot a kerületi KEF megalakulásáról, működéséről, a rendőrség munkájáról a témával kapcsolatban, illetve hasznos információkat, telefonszámokat tartalmazó brosúrákat osztottak szét a járókelők között, azzal kapcsolatban, hogy hová fordulhatnak, ha valamilyen formában ők vagy környezetük érintetté válna a drogkérdéssel kapcsolatban.

Mivel az idei év szlogenje a „Figyeljünk Rájuk - Figyeljünk a gyermekekre és fiatalokra, mert ez az első lépés ahhoz, hogy segítsük őket egészségben és biztonságban felnőni.”, így nagyobb hangsúlyt kaptak a demonstráció során is a gyermekek. A szülők tájékoztatása mellett a gyermekek számára színező asztalt biztosítottunk, illetve kitelepítettünk számos érdekes nagy méretű fa játékot, illetve népi körhintát is, ezzel is erősítve a szülő aktív figyelmének jelentőségét a már nagyobbacska gyermeke iránt is.

Kapcsolódó képek

Addiktológiai tanácsadás

Segítségre van szüksége? Munkatársunk előzetes időpont egyeztetés alapján (kef@kef20.hu vagy +36-20/388-9781) elérhető személyes találkozással, telefonon vagy az alábbi gomb megnyomása után egy privát chat szobában.

Tanácsadás

Amennyiben levélben tenné fel függőségekkel kapcsolatos kérdését, a tanacsadas@kef20.hu e-mail címre írhatja meg.

Bejelentkezés

© 2018 Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma