Napközi táboros közös program a Sorosksári KEF-fel

A Soroksári KEF-fel közös napközi táboros programot szerveztünk. A szomszédos kerület táborszervezője meghívta a XX. kerületi gyerekeket a Tündérkertbe. Itt alakítottuk ki a verseny helyszínét. 8-10 fős csapatok egymás után keresték fel a 8 állomást, ahol különféle ügyességi és elméleti feladatokat kellett megoldaniuk. Az állomásokon a függőségek problémái mellett a gyerekek figyelmét felhívtuk a sportolás fontosságára, az egészséges táplálkozásra, a természet értékeire.

Az ügyességi játékok közt voltak célbadobós feladatok, kapura rúgás, ugrálókötelezés, illetve a gyerekek kipróbálhatták a yoyo használatát.

Egy feladat kapcsán a diákok gyomnövényeket ismerhettek fel és gyűjthettek. Másik állomásokon rendőrségi feladatokat oldhattak meg, puzzle-t rakhattak ki időre. Az egyik feladat kapcsán a parkban található edzőeszközökön kellett megfigyelniük, hogy a gyakorlatok mely izomkötegeiket mozgatják meg.

Minden állomáson kaptak a résztvevők ajándékokat, édességet.

A feladatok helyes megoldásáért kapott pontok alapján első három helyezést elért csapatok tagjai pedig tárgyi ajándékokban is részesültek. Ezen felül a Soroksári Önkormányzat jóvoltából minden tanuló kapott a kerület tájékoztató kiadványaiból.

A közös játékon 3.-4. osztályos dákok tudtak részt venni. 3 soroksári és 4 pesterzsébeti csapat népesítette be egy rendkívül meleg nyári délelőttön a Tündérkerti vizes játszóteret és azt körülvevő parkot.

Addiktológiai tanácsadás

Segítségre van szüksége? Munkatársunk előzetes időpont egyeztetés alapján (kef@kef20.hu vagy +36-20/388-9781) elérhető személyes találkozással, telefonon vagy az alábbi gomb megnyomása után egy privát chat szobában.

Tanácsadás

Amennyiben levélben tenné fel függőségekkel kapcsolatos kérdését, a tanacsadas@kef20.hu e-mail címre írhatja meg.

Bejelentkezés

© 2018 Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma