Családi Nap

Már rendszeresnek mondható, hogy a KEF megjelenik az önkormányzat Családi napi rendezvényén. Az egész napos esemény számos programot kínál a kilátogatóknak. Népi játékokat próbálhatnak a legkisebbek, ingyenesen arcfestésben, csillámtetoválásban részesülhetnek az erre vállalkozók. Június 8-án a délelőtti órákban sportbemutatókat láthattunk, ahol az ESMTK szakosztályai jelentek meg. Új résztvevőként a bokszolókat láthatták a kerületiek. Ezen felül táncbemutatók is teret kaptak a színpadon.

A nap folyamán számos koncert volt látható, amelyekből minden pesterzsébeti lakos találhatott számára tetszőt.

A KEF sátrába idén leginkább a gyerekek látogattak el. Az eddigi évekhez képest a felnőtt érdeklődők száma kis mértékben csökkent, de 8-9 család viszont komoly érdeklődést mutatott a függőségekkel kapcsolatosan azon ismeretek megszerzésére, melyek számukra érdekesek lehetnek. Mind a drogtotó, mind az alkoholismereti kvíz kitöltésekor az egyes kérdések részletes átbeszélésére is időt szakítottak.

A gyerekek sokkal nyitottabbak voltak az elgondolkodtató, logikai játékok kitöltésére, és kevésbé érdekelte őket a színező, labirintus játék.

Nemcsak a képes játékok (párosítók, kakukktojás keresők), de a fiatalok számára készített szöveges kvízek is nagy sikert arattak.

Az eddig megszokott módon, óránként kihúzott ajándékcsomagok nyereményére olyan sokan jelentkeztek, hogy minden alkalommal az adott óra résztvevőiből tudtuk sorsolni.

Az eddigiekhez képest nagyobb helyen tudtuk fogadni a látogatókat, ami könnyebbség volt a meleg nyári napon, sikerült mindenkit a sátor árnyékában leültetni.

Hozzávetőlegesen 80 fővel kerültünk kapcsolatba.

Addiktológiai tanácsadás

Segítségre van szüksége? Munkatársunk előzetes időpont egyeztetés alapján (kef@kef20.hu vagy +36-20/388-9781) elérhető személyes találkozással, telefonon vagy az alábbi gomb megnyomása után egy privát chat szobában.

Tanácsadás

Amennyiben levélben tenné fel függőségekkel kapcsolatos kérdését, a tanacsadas@kef20.hu e-mail címre írhatja meg.

Bejelentkezés

© 2018 Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma